Werk in uitvoering

Laurentius-Elisabethkathedraal Rotterdam, Jan Dunselman circa 1922. Foto bvhh.nu 2017.
De steigers in de apsis van de Laurentius-Elisabethkathedraal met het Laatste Avondmaal van Jan Dunselman (1863-1931). Hier speelt zich mijn volgende publicatie af. Foto bvhh.nu 2017.

De volgende projecten en activiteiten zijn in uitvoering:

  • Voorbereiding fondsenwerving voor het Cuypersgenootschap in het kader van de transitie naar een 2.0. en het bereiken van de doelgroep. in samenwerking met Menno Heling van If then is now.
  • Het schrijven van een E-publicatie over de schilderingen van de Kees Dunselman – deels naar ontwerp van zijn broer Jan – in de koortravee en apsis van de Laurentius & Elisabeth Kathedraal te Rotterdam.
  • Opzetten van een platform @kerkverhalen naar aanleiding van de bijeenkomst in Alkmaar, 12 mei 2016, georganiseerd met if then is now: De kerk in het midden. Hoe je met verhalen kerkelijk erfgoed helpt: http://bit.ly/ITIN-kerkverhalen | http://bit.ly/KihM-alg. Lees hier het interview met het Christelijk Weekblad over dit project: http://bit.ly/2972MzH

  • Waardestellend onderzoek in het kader van de herbestemming van de Paterskerk te Eindhoven. Wat staat er zoal op de site?
  • Het opstellen van twee brochures op basis van De genade van de steiger in opdracht van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. De kopij is ingeleverd en het wachten is nu op de uitvoering.

Recent of al wat langer voltooid

  • Het schrijven van waardestellingen in het kader van #KunstinBreda, waarover je onder deze link meer vindt: http://bit.ly/KunstinBreda-VHHorg, inclusief de updates op Twitter via de hashtag #KunstinBreda.

Joep Nicolas Breda

Meer weten over wat ik vanaf 1996 heb gedaan? Ga naar het item In vogelvlucht onder het tabblad Projecten.

B.1

Vragen? Stuur een mailtje naar bernadette@vanhellenberghubar.org!


  1. Verkorte link van dit item: http://bit.ly/1Zvd3Y1 

Loading Facebook Comments ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *