Algemene Voorwaarden

Leestijd circa 2 minuten

ALV | Exemplaar dat afgedrukt kan worden


Geen enkel project redt het zonder goede afspraken en algemene voorwaarden. Ook Hoogcruts niet.
Een van de onderzoeken waar ik met plezier aan terug denk, is het cultuur- en bouwhistorisch onderzoek naar de ruïne van het voormalige klooster Hoogcruts (gemeente Margraten) in opdracht van Limburgs Landschap (2010). Hier zie je me op locatie samen met restauratiearchitect Karl Pesch Konopka, met wie ik al vanaf 2000 regelmatig samenwerk. Inmiddels heeft Limburgs Landschap Hoogcruts kunnen verwerven en is Karl Pesch Konopka druk bezig met de restauratie en herbestemming van het complex. Ook voor dit project gold dat het prettig zaken doen is, doordat je met elkaar goede afspraken hebt gemaakt. De algemene voorwaarden zijn daarvoor onmisbaar.

De regels op een rij

Nota bene

Vanhellenberghubar.org staat als VOF ingeschreven onder de handelsnaam Van Hellenberg Hubar, Kunst, Cultuur & Erfgoed en maakt deel uit van de opeenvolgende bedrijven, waaronder Res nova, Culturele kennisbemiddeling, onder welke naam Bernadette van Hellenberg Hubar 10 jaar lang als erfgoedspecialist werkzaam is geweest. In juni 2019 is zij 40 jaar werkzaam als kunsthistoricus, schrijver en erfgoedspecialist, waarvan de laatste 15 jaar in nauwe samenwerking met haar huidige vennoot, Marij Coenen.

Zakelijke gegevens VOF — Kamer van Koophandel – 74331884 | BTW-nummer – 8598.59.071.

Versiebeheer

Voor het versiebeheer van de Algemene voorwaarden zie het slot van het ingesloten document of de afdrukbare versie on line: http://bit.ly/2vXhLt1-VanHH2Org.

Verkorte link van dit item: http://bit.ly/VHH2AV

Mozaiek foto's WordPress VanHH.org (screenshot bvvh 2018).

BewarenBewaren